På mange opfordringer er det nu lykkes os af få lavet en APP, således I kan tilmelde Jer JC BONU$ KLUB fra FB siden.
Alle er velkommen. Dit medlemsnummer er dit mobilnummer, som du skal huske at oplyse hver gang du foretager indkøb. Din "konto" vil blive tilført point HVER gang du handler og minimum 3% af købssummen. Nogle varer vil udløse en kontant rabat, som fratrækkes med det samme - det betaler sig at være medlem, da nogle af disse kontant rabatter kan være helt op til 50%..

https://loyalty.andhype.com/fb/8/

Pighvar rig / lakse rig.

Den rig vi bruger til laksen, er yderst effektiv til pighvarre også.

Dog skal afstanden mellem bly og swivler været mellem 10-20 cm.

Lige nu er der en del pighvarre på stranden omkring Lyngså, så det er bare at komme derud..

Vi har helt friske tobis i fryseren til formålet ;-)

K & B

JC

KYST HAVØRREDER.

Til alle Jer, som går og drømmer om en stor kyst havørred, så er det tiden nu.

Der bliver fanget ritig mange havørreder og specielt Rugholmen nord for Strandby har givet godt.

Det er lykkes nogen at fange helt op til 8 fisk i løbet af en weekend.

Så ud med stangen - det er måske dig næste gang !?!?

K&B

JC

JC BONU$ KLUB

Det eneste det kræver er at du har en mobil telefon, så kører det bare.

Kom ind og bliv tilmeldt systemet for at drage fordel af alle de tilbud, som systemet tilbyder. Der spares penge stort set hver gang du handler. Nogle gange er det en her og nu kontant rabat og ellers går der "penge" ind på din bonus konto, som kan bruges senere.

Hilsen

JC

Slut med kort salg til Otra.

Denne helt uforståelig beslutningen blev jeg bekendt med idag, mandag den 27. maj.. Otra Lax ønsker ikke samarbejdet mere, selvom det har været en kæmpe fordel for os danske laksefiskere, samt en fantastisk "gratis" markedsføring af Otra og begrundelsen, eller mangel på samme, giver ingen mening. Det er en stor forringelse af servicen for de lakseturister, som ønsker at fiske i Otra. Det kan tyde på at der blæser nye vinde over Otra, blandet andet med en skjult dagsorden for fremtiden. Mere herom snarest...

Læs mail fra undertegnet, samt svar fra Otra Laxelag:

Takker for mail.

Otra Laxefiskelag har besluttet å begrense antall utsalgssteder til 2, Grønberg Sport og Otra House. Det er viktig for oss at nye kunder blir tatt godt imot lokalt, og får en innføring i fiskeregler etc. Ikke minst er det viktig at utsalgsstedene gir nye fiskere opplæring i desinfisering.

Fiskekort er i tillegg tilgjengelig på web. Dette tilbudet benyttes mest av fiskere som er kjent i elva, og ikke trenger informasjonen som nevnt ovenfor.

På denne bakgrunn, sier vi nei til alle nye henvendelser om kortsalg. Vi er kjent med at du er en viktig aktør for danske sportsfiskere i Norge, men beslutningen vår ligger altså fast.

For Otra Laxefiskelag

 

Harald Endresen

 

Fra: jc@jcfisk.dk [mailto:jc@jcfisk.dk]
Sendt: 27. mai 2013 10:17
Til: haendres@online.no
Emne: Salg af kort til Otra 2013

 

Hej Harald Endresen.

 

Jeg har lige fået oplyst af Alf Helge Tønnesen, at vi ikke kan sælge kort til Otra i 2013.

Jeg er meget overrasket over denne beslutning, da vi har været og stadigvæk er stor fortaler for laksefiskeri i netop Otra.

Vi har gennem de sidste 2 år solgt kort til danske lystfisketurister for ca. NOK 50.000,- pr. år..

Vi har markedsført Otra i Danmark og gjort den mere synlig og meget mere kendt.

Vi vejleder og guider lystfisketurister til netop Otra, fordi vi synes det er så fin en elv, som alle klarer at fiske i uanset proffesionalisme.

Vores kunder er meget fornøjt med den service, vi giver dem inden de rejser til Otra. De har fiskekort med, så de kan begynde fiskeriet ved ankomst.

Vi giver dem alt den information de behøver for at trives ved Otra. En information, som jeg har indsamlet gennem mine mere end 20 år ved Otra.

Hvis du/I ikke mener at dette har værdi for Otra, hvilket er helt uforstående, så vil jeg gerne have besked herom.

Allerede nu har jeg en del bestillinger til 2013 og jeg vil være ked af, at skulle meddele disse folk, at vi ikke kan servicere dem mere..

Se evt. link: http://jcfisk.dk/side.asp?Id=81726 antallet af besøgende på netop denne side er meget stor !!!

 

Ser frem til et hurtigt svar, da sæsonen står for døren og de første folk herfra er klar til premieren og ønsker at købe kort...

 

Med venlig hilsen

 

JC Fiskegrej og Fritid

v/Jesper Christensen

 

Havnen 12  G

DK-9300 Sæby

Tlf +45 98464303

Mob +4520483472

mailto. jc@jcfisk.dk

www.jcfisk.dk

 

Så kom vi endelig igang igen. Da vi startede til midnat, deltog hele 14 friske lystfiskere, men fangsterne udeblev. Der blev fanget en enkelt blank fisk under målet.

Da det blev lyst var vi klar igen. Jeg fik 4 fisk, med på mindre blank fisk, samt 2 farvede fisk på hhv. 50 og 55 cm. Christian Rasmussen fik også overlistet en farvet fisk, som hurtigt fik friheden igen. Det blev ikke til nogen blanke fisk over målet, men en helt fantastisk premiere. Til middag var der dækket op i vores nye klub lokale, hvor vi var 26 medlem. Der blev serveret et luksus stjerneskud fra Klostergydens Fisk.

Idag den 17. har Christian igen haft fluen i vandet, men ikke før han fik sat den rigtige premiere flue på var der fisk. Den trak dog det lange lod, hvorefter han satte sit sidste eksemplar af fluen til. Så måtte han en tur i min flue box, men hørte ikke mere fra ham idag.

Knæk og bræk i de næste dage..

JC

Bestyrelsen i Sæby Sportfisker Klub på plads.

Så fik vi sat titler på bestyrelsen i vores genopstået sportfisker klub i Sæby.

Jeg vil ønske dem tillykke med fordelingen, som er følgende.

 • Senad Custic - Bestyrelsesmedlem
 • Lasse Israelsson - Bestyrelsesmedlem
 • Ralf Steinmeier - Kasserer
 • Peter Trudslev - Næstformand
 • Kim Trolle Wadum - Formand 
 •  
 • Kontingent til Sæby Sportsfisker Klub 2013.

  Så er den nye klub klar til sæsonnen 2013. Det er en spændende tid vi går i møde, med rigtig mange udfordringer.

  Bestyrelsen består af Kim Trolle Vadum, Peter Trudslev, Senad Kusdic, Lasse Israelsson og Ralf Steinmeier.

  Til alle dem som ønsker at være medlem af klubben kan de enten henvende sig i butikken og indbetale kontingent for 2013, som er følgende

  Senior kr. 700,-, Junior kr. 350,- og Familier kr. 950,-. Beløbet kan også indsættes på konto i Nordjyske Bank Reg. 7420 konto 1126922, hvor navn, adresse og cpr nummer bedes opgivet. Ved familie medlemskab skal alle navne og cpr numre opgives.

  Jeg vil naturligvis opfordre at alle indmelder sig og betaler så hurtigt som muligt. Efter sæson starten den 16. januar vil der udover kontingent bliver opkrævet et indmeldelses gebyr på hhv. Senior kr 150,- / Junior kr 50,- og familie kr. 150,- .

  Evt. spørgsmål så ring til butikken....

  Ønsker du klubbens vedtægter, så send mail til undertegnet..

  MVH

  JC

  Sæby Sportfisker Klub en realitet... !!!

  Så er det en realitet at Sæby får sin lystfiskerklub tilbage, efter sammenlægningen i 2008 med Frederikshavn Lystfiskerforening. Medlemmerne blev enige om at dele foreningerne igen på en ekstra ordinær generalforsamling i 2012. Da foreningerne blev lagt sammen, kom Sæby foreningen med en posen penge på godt kr. 75.000,-, samt nogle aktier i Spar Nord for godt kr. 12.000,-. Ligeledes blev klublokalet i Sæby nedlagt, hvor alle materialer blev samlet i klublokalet i Fr.havn. Siden den tid har det været svært at rekrutere nye unge lystfiskere i Sæby, som blandet andet er årsagen til, at der blev enighed om at dele foreningerne igen. Man kan altid være bagklog på, hvorfor sammenlægningen ikke blev en succes, men det vil svare lidt til at lægge Brøndby og FCK sammen. Der er tale om lokalpatroisme og på den ekstra ordinær generalforsamling, var både frederikshavnere og sæbynitter enig om, at føre det tilbage til det gamle igen. Det er en meget klog beslutning, så nu mangler vi bare at få delt foreingen, hvilket bliver en opgave for den nye bestyrelse i Sæby og den siddende bestyrelse i Fr.havn, med Jens Peter Vejen som formand.

  Den nye bestyrelse i Sæby konstituere sig i den kommende uge. De skal have valgt en formand og en kassér. Til posten som kassér har Ralf Steinmeier tilbudt sin arbejdskraft. Ralf er også kassér for socialdemokraterne i Sæby, så han er yders kompetent til posten. De øvrige valgte til bestyrelsen er Senad Cusdic, Peter Trudslev, Kim Trolle Vadum og Lasse Israelsson.

  Til alle dem,som ønsker at være medlem i Sæby Sportfisker Klub, vil jeg bede Jer om at kontakte undertegnede hurtigst muligt, for indmeldelse. Eventuelle spørgsmål eller lignende er også velkommen !!!

  Kontingent i klubben er: Senior kr. 700,-, Junior kr. 350,- og Familier kr. 950,- og ved indmeldelse vil vi bede om indbetaling for 2013, således vi kan få penge i kassen og komme godt fra start, da delingen med Fr.havn af gode grunde ikke er startet/afsluttet endnu.

  Vi får klublokale sammen med Sæby Ro og Kajak Klub lige ned til Sæby Å, hvilket er et kæmpe aktiv for vores ny klub. Ligeledes åbner det op for et samarbejde klubberne imellem, da der sagtens kan være fælles interesser.

  Må den nye klub og dennes patrioter få en god start og flex på klingen.

  K&B

  Jesper JC

  Stiftende Generalforsamling er fastsat til lørdag den 17. november kl. 14.00 på Jensens Fiskerestaurent, Havnen 7 9300 Sæby

  Dagsorden er som følger:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af referent
  3. Redegørelse for baggrunden for foreningens stiftelse
  4. Forslag til vedtægter
  5. Forslag til fremtidigt arbejde
  6. Forslag til budget og kontingent
  7. Valg af foreningens bestyrelse
  8. Valg af revisor
  9.  Eventuelt

  Kom og giv din støtte, således vi kan få klubben godt fra land - det er også din pligt. !!

  Vel mødt..

  Der skal elfiskes i Sæby Å lørdag den 27. oktober. Vi skal bruge ca 10 personer med waders og vil du hjælpe, så tilmeld dig hurtigst muligt i butikken eller på jc@jcfisk.dk . Det er altid spændende - så kom og giv en hånd med. Fiskene skal sættes ud ovenfor stemmeværket, når de er registreret.

  Kunne du tænke dig at komme på elfiske kursus, hører jeg meget gerne fra dig.

  Hilsen

  JC

  2 x 19 kg. laks fra Lakselv i nord Norge til Christian og "hunden selv" :-)

  Christians første 10+
  Min anden laks på 10+ - en helt forrygende dag. :-)

  så er Christan Mørk og hunden selv igang med 3. fiskedøgn i Lakselv. Vi har landet 8 laks og 4 havørreder. Vi startede hertil morgen ved solopgang omkring 03.30 og Christian hev hurtigt 2 fine blanke HØ på land, da han gik ned over stykket først. Vi ser en del springende fisk i størrelser optil 20+ og kl. 04,45 fik jeg et gevaldigt hug, som resulterede i laksen på billedet er godt 15 min fight... Fisken blev hurtigt genudsat efter fotografering. Det tog dog godt 5 minutter inden hun var klar til at fortsætte sin gydevandring, så vi lavede nogle godt undervands sekvenser, mens den kom til "live" igen. Anslået vægt ?? - var over en meter. :-) . Lidt senere landede Christian sin 2. laks, så en rigtig god morgen. Flere rapporter og fotos skulle gerne følge.

  Hilsen fra nord norge, hvor vi havde -2 grader i går morges. brrzzzz

  JC

  Dagens første 10+ ( lige godt 14 kg..)

  Det er utroligt, hvad man kan blive angrebet af i Grønland. Aldrig har jeg set den slags myg, som har angrebet  Jan.

  Havkatten vejer 20,2 kg og blev fanget på en Shimano kastestang optil 125 g og Baitrunner 5000, så det er noget af en bedrift...

  Så har jeg været afsted på den første tur og jeg ved der er flere, som tager derop i næste uge og hvis tiden tillader, tror jeg også jeg "trænger" til en dagstur... 

  Er det noget for dig, så få en rigtig god dag ved en norsk lakseelv, kontakt undertegnet... :-)

  JC Fiske Tours er nu en realitet og jeg kan tilbyde 1 døgns laksefiskeri i Norge fra kun kr. 340,- pr. person incl. fiskekort, ex. norsk statsfiskeafgift på Nok kr. 235,-. Dette kort skal bestilles på nettet se under "Norge"

  Det kunne være Mandal, Tovdal, Otra, eller Kvinna elvene, som kunne besøges på 1 døgn...

  Jeg har indgået samarbejde med Fjord Line og kommer her med det første tilbud:

  Højsæson 22.06.-12.08.

  Udrejse søndag – mandag – tirsdag fra Hirtshals kl. 23.30

  Retur mandag-tirsdag-onsdag kl. 20.15

  13.08. – 02.09.

  Udrejse søndag-mandag-tirsdag kl. 18.00

  Retur mandag-tirsdag-onsdag kl. 15.00 

  2 pers. + bil kr. 425,- T/R (inkl. skatter, afgifter og brændstof) pris pr. person kun kr. 212,50

  4 pers. + bil kr. 580,- T/R (Inkl. skatter, afgifter og brændstof) pris pr. person kun kr. 140,00

  Hertil kommer fiskekort til ønsket elv/sone.

  Jeg sælger kort til bla. Otra og Tovdals elvene, så det kan ikke være nemmere.

  Vi er allerede en del, som er klar til et døgnslaksefiskeri - hvad med dig... ?!?!?

  Ønskes yderligere information kontakt JC Fiske Tours (JC Fisk) +4598464303 / +4520483472 eller mail. jc@jcfisk.dk

  Disse ture kan IKKE bestilles direkte ved Fjord Line, men kun hos JC Fiske Tours.

  Kan ikke vente med at komme afsted - hvad med dig / Jer. ??!!?? <;((((((((((><

  Hilsen

  JC

  Jesper

  Så kommer den længe ventet relancering af vores gode gamle Delfin blink. Fabrikken gik konkurs i 2004, men det er lykkes Thomas, fra Fair Point, at få rettighederne til disse storfangende blink. Prokutionen går i gang i efteråret og i 2013 er de klar til levering. Glæd Jer......

  Continuing 130 years of lure making tradition

  Fairpoint Outdoors is pleased to announce an agreement with one of the oldest and most renowned lure brands in the Scandinavian fishing tackle industry – Delfin.

  The first Delfin lures dates 130 years back and were made by goldsmith and jeweler Arnulf Hoff. From the very beginning the lures have been known as innovative lures of extremely high quality. This also explains why old Delfin lures are in high esteem amongst collectors and fishing fanatics willing to pay a smaller fortune for these.

  Marketing manager at Fairpoint Outdoors, Thomas Petersen Eldor says: “With Delfin we are strengthening our assortment of classical lures. Not only is Delfin a perfect match for our portfolio of brands and lures, it is also one of the oldest and most esteemed brands in our business. Several of their models and unique color combinations are used on lures sold as “originals” today. Still no one has managed to copy and match the quality and fish catching abilities of these lures. In particular in Norway, Delfin is a very strong brand known by generations of anglers. We are already well established in Norway and the fact that we will produce and distribute Delfin lures will strengthen our position even more”.

  The sisters Vibeke Hay Wold and Cecilie Hay Wiig are the fourth generation descendants of Arnulf Hoff. With this latest agreement the Delfin brand steps into yet another era. To the family it has been very important to maintain the unique quality of the lures as Arnulf Hoff created them. Fairpoint Outdoors already has a lot of experience on genuine silver plating and high quality production of metal lures. This knowledge will be an important part of the new production of Delfin lures to be manufactured in solid copper with genuine silverplating on several models and colors.

  “The quality is so convincing that we are very excited to let Fairpoint Outdoors continue over 130 years of proud Norwegian lure making traditions and take the Delfin brand into the future,” says Vibeke Hay Wold.

  Starting with first deliveries winter/spring 2013 Fairpoint Outdors will be taking over the manufacturing and Distribution of Delfin Lures.

   

  The history of Delfin lures

  Back in 1882 Arnulf Hoff created the first Delfin lures, “Hoffsluk”, to be sold from his goldsmith and jeweler shop in Norway. Their quality and ability to catch fish soon became known and the order books filled up. In 1903 the skilled jeweler and goldsmith started experimenting with other lure models, and with a larger selection and a growing demand the shop soon became way too small. In 1904 ­– 22 years after the first lures were made – Arnulf Hoff founded “Slukfabrikken Delfin A/S”. This factory was situated in Trondheim near excellent trout waters, beautiful coastline and famous salmon rivers like Gaula and Stjørdal Rivers. No one could imagine a better place for Arnulff Hoff to experiment with new lures, shapes and sizes.  As a jeweler and goldsmith he was always paying attention to details and his lures soon became a popular choice for anglers all over Scandinavia. To many they still rate as the best lures ever made.

  With modern production taking over, attention to details is more important than ever. More than a century ago Arnulf Hoff understood how precious metals and other types of metals had a superior way of reflecting light in the water. He also understood how the different shapes and action patterns of a lure could trigger a bite. The Delfin manufactured today are based on the knowledge and craftsmanship of the man who created them so many years ago…

  Alle medlemmer af kundeklubben skal holde øje med deres mail de næste dag. Det er en af de sidste nyhedsmail, som bliver udsendt via mail. Disse nyhedsmails bliver erstattet af "intra medlemssiden". Læs mere herom i kommende nyhedsmail... 

  Lige et kort referat af vores dags tur til Otra, som virkelig kræver en gentagelse.

  Selvom det var en lidt hård tur uden megen søvn, så kan det varmt anbefales. Bare det at kunne fiske laks i en norsk elv uden at skulle bruge flere dage, må siges at være yders tiltalende. Fiskeriet kunne starte med det samme, da der allerede var lyst nok til det. Thorkil, Emil og jeg fiskede i 5B og allerede tidligt havde Emil den første laks på land. Denne fisk endte sine dage på grillen til middag og smagte fantastisk. Ved middagstid kom der en flok mindre blanke laks op i sonen. det gav lidt uro på de fisk, som var der i forvejen. Jeg skiftede over til et blink og i 3. kast var der fisk. Lidt senere kunne Emil fange sin laks nummer 2. Begge to på orm. Thorkil havde ikke nogen kontakt til fisk, før end han fik et gigantisk bundbid. Han hev og sled og til sidst fik han et helt bundt line, blink, lodder og kroge på land. Heri blandt var der en Tasmanien Devil i den rigtige farve og størrelse. Han montedrede den omvendt og efter få kast var der fast fisk, men venlig som han er, fik den "friheden" inden den nåede land.  De andre deltagere fiskede i sone 5A og her fik Rene Kok fast fisk på grusbanken. En fisk i størrelsen 7-8 kg. Efter 5 min fight sprang linen og Rene kylede stang og hjul hen ad gruset. Det skulle vise sig at topøjet havde en lille skade og skar linen over. Surt show. :-(

  Næste tur for mit vedkommen bliver lige først i august, så er vi klar igen.

  Sæby Å "tilbage" til Sæby..

  Efter flere års sammenlægning med Frederikshavn lystfiskerforening, er der nu åbnet op for en deling igen.

  Det blev vedtaget, med stort flertal (36 for, 7 imod og 2 blanke), på en ekstra ordinær generalforsamling og vi er trukket i "arbejdstøjet".

  Der skal være en stiftende gerneral forsamling, hvorefter den nye klub skal godkendes af Frederikshavn Kommune og DSF. Herefter overdrager den siddende bestyrelse fiskevandet Sæby å til den nye klub. Den nye klub skal selvfølgelig have et navn, som kom endeligt med dit bud. Lige nu er dette navn foreslået "Sæby Sportfisker Klub".

  Nu er vi i gang med at registrere alle de folk, som vil være med i den nye klub i Sæby og siden torsdag har mere end 20 personer henvendt sig.!!

  Alle, som ønsker at blive medlem af den ny klub, vil jeg bede om at tilmelde sig enten i butikken, via mail jc@jcfisk.dk eller pr. telefon 20483472. Det er ikke en forpligtende tilmelding, men en stor hjælp til at komme godt fra start. Hvis det er hele familien, som du ønsker at tilmelde, så oplys venligst navn på alle i husstanden, samt de 6 første tal i cpr. nr.

  Vi skal bruge mange hænder, da der er store planer for Sæby Å og den kommende forening.!!!

   

  Meld dig nu og gør en forskel...

  Vi ses

  Jesper Christensen

  Erik Schram fra Understed ved Sæby er blevet bidt af havfiskeri. Erik har haft 2 ture fra Thyborøn med måler torsk hver gang, samt meget fine havkatte, som resultat. Erik har meldt sig ind i både Skagen og Frederikshavn havfiskeklubber og kan bare ikke få nok af havfiskeri. Flere dage før turerne har han virkelig fiskefeber og kan ikke sove natten før turene. Det kan man kalde en nyfødt havfisker..

  Så lykkedes det mig at få en af Skjernås større fisk. Var til premieren idag 16/4, sammen med Rene Kok Hansen og Thorkil Jørgensen. Vi lagde afsted fra Sæby kl. 03.00 og var klar til at fiske kl. 06.00. Vi startede nedstrøms Spangen ved Ahlergård. Da vi nærmerede os Ågård ved 08 tiden havde jeg 2 hug indenfor ca. 10 meter dog uden fisk, men få meter længere nedstrøms blev ormet taget med et gevaldigt hug.. Jeg var ikke i tvivl om at det var laks, så hjertet hamrede løst. Der skal fiskes med cirkel kroge, så min tålmodighed blev sat på en laaang ventetid. Efter ca. 1 minut var der stadigvæk forbindelse, så jeg smed rygsækken og gjorde klar til opstramning og ikke modhug. Yderligere et minutstid gik og jeg sænkede stangspidsen mod over fladen og strammede hårdt op. Men fisken blev bare ståenden indtil der var fuld flex på klingen. Så kunne det ellers være at en vis herre tog fat. En fantastisk og hård fight blev udkæmpet og jeg kunne til sidst håndlande 107 cm blank laks. Først da den kom helt på på græsset gik det op for mig, hvor stor den egentlig var og da jeg vejede den hjemme kl. 15.30 viste vægten 13,3 kg. En forbedring af PR med 100 gr ...

  Det skal lige siges at cirkel krogen ikke sad i mundvigen, som alle de "kloge" skriver, tror og mener. Nej den var dybt begravet bag gælderne og skulle den fisk have været genudsat var den helt sikkert død. SÅ DROP NU DET FIS MED CIRKEL KROGE..... 

  Guide til netop din stang.

  Nyere modeller http://www.rioproducts.com/skin/summit/pdf/2012_RIO_Spey_Line_Recs.pdf 

  Ældre modeller http://www.rioproducts.com/skin/summit/pdf/Old%20Spey%20Line%20Recommendations%202012.pdf 

  Interaktiv line vælger  http://www.rioproducts.com/gear_selector.php 

  Rio Skagit  flueliner har taget fluefiskere med storm. Det er super korte skydehoveder, som gør det muligt at kaste med meget tunge MOW tips og tunge flue. Det nye system virker så godt at et andet firma direkte har kopieret konceptet, men hvorfor opfinde den dybe tallerken to gange. Men at de lige frem bruger samme synke densitet tal, virker meget plat.

  Klik på billedet og se om der er vejledning til, hvilken line du skal bruge til netop din stang. !! Det er aldrig blevet tilbudt af noget andet firma.. !!

  Linerne er på lager nu og engang i næste uge skulle der gerne være mulighed for at teste linerne her.

  Tag din stang og hjul med, så vil du få en ny dimension på dit fluefiskeri...

  Hilsen

  JC 

  www.jcfisk.dk/download-dokument.asp?Id=7165&Bruger=11907

  107 cm frisk landet fisk 16/4 08.25

  I dag kom de første Skagit Rio liner til laksefiskeriet. Den første kit blev solgt til dagens første kunde, som havde sin 2 hånds stang med. jeg monterede linen og han smuttede en tur til åen og 15 min, senere kom han med stort smil på læben og måtte sande at en hel ny verden havde åbnet sig.

  Vi monterede en 30 g på en Sage stang med 26 g som vejledning, men 30 g var rette til denne stang.

  Han havde aldrig oplevet noget så let, men også lnagt kastende uden de store arm bevægelser. !!!

  De næste dage vil der komme flere spændende nyheder på hylderne, så påskefiskeriet bliver perfekt. !11

  K&B

  JC

  Så er der tid til en lille hygge tur i "putten".

  SSFK's Steelheads afholder denne konkurrence, hvor der vil være en del fine præmier.

  Hele overskudet fra konkurrencen går ubeskåret til de unge Steelheads.

  Køb din billet og støt en god sag..

  K&B

  JC

  Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk